Waterfall Audio

W

aterfall Audio - Siden starten i 1996 har Waterfall Audio posisjonert seg gjennom flott design og teknologisk innovasjon og gått egne veier for å optimalisere lyd innenfor Hi-Fi, hjemmekino og multiromsløsninger. Waterfall Audio har innført noe nytt på verdensmarkedet med sitt unike konsept som blant annet innbefatter bruk av glass i sine konstruksjoner. P.g.a. at glass har mye høyere tetthet enn MDF, vil uønskede resonanser elimineres, og det gir større frihet med hensyn på konstruksjon av kabinetter. Waterfall Audio sitt mål har hele tiden vært å integrere høykvalitets designhøyttalere uten at dette skal gå på bekosting av ytelse og kvalitet. Waterfall sine produkter har i dag stor suksess og selges og markedsføres i 25 landene.

VICTORIA EVO

Waterfall Audio har benyttet ca.10 års erfaring med forrigje prisbelønnede modell, som var topptestet på VG.no , i LYD&BILDE magasinet og kåret til "Best Buy" av HI-FI CHOICE magazine m.m ! Victoria Evo er et nytt mesterverk av kvalitet i konstruksjon, materialvalg og lydgjengivelse !

 

Waterfall Victoria var fra før en feiende flott høyttaler, men i ny og forbedret versjon kan den gjøre livet tøft for de mer etablerte toppklassehøyttalerne der ute. Således er de verdt de ekstra kronene, og alle som søker en kompakt og stilig høyttaler, bør lytte til Waterfall

-Lyd og Bilde


Utsøkte overtoner
Vektløs og frigjort klangkarakter
Fyldig og distinkt bassgjengivelse

-Lyd og Bilde

 

Spesifikasjoner Verdier
Frekvensområde 40hz- 20Khz
Peak Power 500 Watt
Impedans Max 8 ohm/ min 4 ohm
Diskant Athom SD 20
Bass/mellomtone  Atohm LD 150 CR 08
Passiv lav frekvent Athom UFR 210
Følsomhet 89 dB
Størrelse 253x253x1010mm. ink. foten (WxHxD)
Vekt 17 Kg
Pris 29 990,-Nok

Norsk Audio Teknikk AS

Adresse:
Ullevålsveien 13
0165 Oslo

Telefon:
22 20 00 95

Mail:
Morten@Norskaudioteknikk.no

Fax:
22 20 66 45

Norsk Audio Teknikk AS