Wisdom Audio

E

n gjennomgang av de tusenvis av selskaper som utvikler og selger høyttalersystemer vil avsløre at nesten alle benytter samme grunnleggende teknologier. Selv om implementering og detaljer kan variere, etter et århundre med høyttalerutvikling, er de fleste systemer basert på design som er nesten uendret de siste 50. Av alle de selskaper som fokuserer på å levere systemer for hjemmebruk, er det bare noen få som virkelig satser på aller høyeste nivåene innenfor dette håndverket. Av disse finnes det et enda mindre antall med engasjement og ressurser til å forske frem og utvikle nye teknologier. Wisdom Audio er et slikt selskap. Wisdom Audio ble grunnlagt i 1996 med ett mål i tankene, å skape verdens beste høyttalere ubundet av begrensninger i dagens teknologi og tidligere design. Wisdom har et banebrytende bruk av tynn planar-magnetisk film, elektroniske delefiltre i stedet for passiv design og innovative woofere. Alt ble utviklet for å løse problemer som ligger i begrensningene i tradisjonelt design, og hvordan dette samhandler med ditt lytterom.
Wisdom Audio har virkelig lykkes med å utvikle helt spesielle høyttalere.

Wisdom Audio LS4

LS4 er hjørnesteinen i Wisdom serien, og tilbyr alle fordelene ved en stor linjekilde. LS4 gjengir mer av musikken gjennom Wisdom sin avanserte tynnfilm teknologi enn noen tidligere modeller.
LS4 gir fantastisk ytelse i alle områder, inkludert lav forvrengning, ekstrem detaljering, dens dynamisk område, gjennomsiktighet og horisontal spredning.
LS4 er utviklet som en på-veggen høyttaler, dens design er utført av det internasjonalt anerkjente design-team Ashcraft Design i Los Angeles. Høyttaleren blander aluminium, rustfritt stål og tre og fremstpr nærmest som et kunstverk og vil gli rett inn i det.

For de som krever det beste av alle verdener, overstiger LS4 forventningene.

The Wisdom Series LS4 received Custom Retailer magazine’s Exc!te Award for Excellence in Custom Installed Technologies and Electronics.
- The Exc!te Award

The Wisdom Series LS4 has been named a Resi Award Finalist by Residential Systems Magazine for Best On-Wall Speaker.
-The Resi Award

The Wisdom Series LS4 has been named a Finalist in CEDIA's Manufacturers' Excellence Awards.
- Manufacturers' Excellence Award Finalist

Spesifikasjoner Verdier
Impedance planar seksjonen 4,5 ohms
Impedance woofer seksjonen 4 ohms
Frekvensområde 40Hz – 20kHz ± 2dB relative to the target curve
Følsomhet planar seksjonen 95 dB / 2.83 V / 1m
Følsomhet woofer seksjonen 96 dB / 2.83 V / 1m
Vekt 90 lbs. (28 kg) bass seksjonen
53 lbs. (14.5kg) planar seksjonen  
Pris 175 000,-Nok

Norsk Audio Teknikk AS

 

Adresse:
Ullevålsveien 13
0165 Oslo

Telefon:
22 20 00 95

Mail:
Morten@Norskaudioteknikk.no

Fax:
22 20 66 45

Norsk Audio Teknikk AS