Bladelius Design Group

Bak Svenske Bladelius Design Group står Mike Bladelius. Han har også hatt ansvar for utviklingen av mange anerkjente amerikanske High-End merker.
Mike Bladelius ble først kjent i Skandinavia under det kritikerroste merket S.A.T, som hadde både topp forsterkere og CD spiller. Bladelius solgte S.A.T. merket og startet varenavnet Advantage som senere ble til Bladelius.
Bladelius bruker kun det siste og beste hva design og komponenter angår, noe som sikrer kvalitet i høyeste klasse!

Ask

Bladelius  ASK er den perfekte partneren til Embla.
Dette er en unik effektforsterker som for første gang gir både High-End lyd og har et design vi tør kalle  miljøvennlig. Bladelius Ask inneholder både en 2-kanals klasse AB forsterker og en 2-kanals analog klasse D-forsterker. Klassen D forsterkeren opererer i det Bladelius kaller ”The Green Modus”. Dette kan brukes når du er i en situasjon hvor du vil spare strøm og ikke trenger å bruke forsterkerens fulle potensial. For å gjøre forsterkeren enda mer "Green" er det også inkludert to forskjellige standby modus. En modus for beste lyd umiddelbart i det du slår på forsterkeren og en som trenger noe tid på å "varme opp" før det blir opp til full ytelse, med et standby strømforbruk ned til 0,5 watt.
Den analoge forsterkeren er basert på den berømte Bladelius Ymer effektforsterker, som har fått mange gode testrapporter fra hele verden.

Oj-oj-oj......... jeg kunne skrevet en bok om lyden, men kortversjonen blir som følger: ”Kjempebra”
(Audiophile.no)

Spesifikasjoner Verdier
Utgangseffekt tradisjonell forsterker

2x165 Watt i 8 Ohm
2x330 Watt i 4 Ohm

Utgangseffekt digital forsterker 2x140 Watt i 8 Ohm
2x280 Watt i 4 Ohm
Høyttalerterminaler WBT
Forvrengning < 0.01% 20-20KHz
Båndbredde dc-200KHz
Størrelse 440x445×125 mm (BxHxD)
Vekt 25 Kg
Pris 39 500,- Nok

 

Norsk Audio Teknikk AS

Adresse:
Ullevålsveien 13
0165 Oslo

Telefon:
22 20 00 95

Mail:
Morten@Norskaudioteknikk.no

Fax:
22 20 66 45

Norsk Audio Teknikk AS