Bladelius Design Group

Bak Svenske Bladelius Design Group står Mike Bladelius. Han har også hatt ansvar for utviklingen av mange anerkjente amerikanske High-End merker.
Mike Bladelius ble først kjent i Skandinavia under det kritikerroste merket S.A.T, som hadde både topp forsterkere og CD spiller. Bladelius solgte S.A.T. merket og startet varenavnet Advantage som senere ble til Bladelius.
Bladelius bruker kun det siste og beste hva design og komponenter angår, noe som sikrer kvalitet i høyeste klasse!

Thor MK-III

Thor III er DC koblet og har full balansert signalvei som sikrer lavest mulig støy og forvrengning. Videre finnes singel end JFET inngangstrinn, overdimensjonert trafo på 1800VA, 80.000Uf filter kapasitet noe som gir kraftige 2x175W i 8 Ohm.
Thor III har 2 par balanserte(XLR) innganger, 5 par RCA innganger, 1 par pre-out og prosessor sløyfe som gjør at Thor III kan brukes som ren effektforsterker i et eksisterende surround oppsett. Nytt ved Thor-III er drivertrinnet, med en varmere klangbalanse. Også strømforsyning og volumkontroller er av nytt design.
Thor III kan leveres med DAC og RIAA kort med RCA/XLR,Toslink og USB digitale innganger. RIAA trinnet støtter både MM og MC.
Thor III har også muligheten til å justere inngangsfølsomheten på hver enkel inngang for og optimalisere hver signalkilde. Thor III

Thor III ble årets forsterker i sin klasse i Lyd&Bilde 2013. Les testen>>

Møt en forsterker så forførende, med et lydbilde så stort, oppløst – og kraftfullt – at du aldri igjen har lyst til å reise deg fra sofaen. Bladelius Thor er perfeksjonert i sin tredje utgave, som dessuten fås med digitale inn-ganger og platespillerinngang.
-Lyd & Bilde - 2013

..når den i tillegg er utstyrt for å betjene både gårsdagens, dagens og morgendagens formater i ett og samme kabinett ser den plutselig ut som et uhyre fornuftig investering.
-Fidelity

Spesifikasjoner Verdier
Design Fullbalansert
Utgangseffekt 2x175 Watt i 8 Ohm
Høyttalerterminaler WBT
Forvrengning < 0.01% 20-20KHz
Båndbredde dc-200KHz
Inganger
 • 2 balanced
 • 5 RCA
 • Kan leveres med fullbalansert DAC med USB, RCA, XLR of optiske innganger.
  MM/MC RIAA
Utganger
 •  tape out
 • 1 preamp output
 • Størrelse  440×445×125 mm (BxDxH)
  Vekt 24 Kg
  Pris 31 990,- Nok
  37 990,-Nok med DAC/RIAA

  +Kr 2 500.- for Mjølner aluminium fjernkontroll.


  Norsk Audio Teknikk AS

  Adresse:
  Ullevålsveien 13
  0165 Oslo

  Telefon:
  22 20 00 95

  Mail:
  Morten@Norskaudioteknikk.no

  Fax:
  22 20 66 45

  Norsk Audio Teknikk AS