Anthony Gallo Acoustics

Anthony Gallo lager ikke ordinære høyttalere , i stedet utvikler han høyttalere som ikke har form av en firkantet trekasse, men sverger til kuler som eliminerer intern resonans og ekstern diffraksjon, to av de viktigste grunnene til forvrengning i vanlige høyttalerkasser.
Veldig enkelt - Anthony Gallo produserer verdens fineste små høyttalersystemer, hvor hver enkelt er utviklet for å bli integrert i det interiøret du måtte ha. Du vil oppnå en ekspansiv lyd uten å fylle opp hele stuen med kasser, i store og små rom!
Anthony Gallo utviklet sin første høyttaler allerede som 14 åring. Hans første kommersielt tilgjengelige produkt, Nucleus Reference, kom på markedet i 1994. Dette ble dengang referansen i High-End klassen i USA.

Gallo Classico CL-4

Classico serien har et asymmetrisk kabinett for å motvirke stående bølger, et eget videreutviklet transmisjonslinje bassystem BLAST (Backwave Linearization and Synchronization Technology) som sikrer enda bedre integrasjon mellom de forskjellige høytalerelementene.
Høyttalerne har den siste CDT 3 diskanten som kaster et enormt stort lydbilde både i høyde, bredde og dybde, samt at den er kjent for sin flotte detaljoppløsning.
For å motvirke statisk elektrisitets oppbygning også i trekabinetter, har Gallo videreutviklet sitt OPT system til trinn 2, og bruker S2, egenutviklet dempemateriale med ekstrem høy absorberingsgrad som eliminerer driverkomprimering i kabinettet og bidrar til at man kan bruke mindre kabinettvolum.

 

A Blue Moon Award is in order for a stand-out value in the very short decor and power friendly high-performance speaker category
(6Moon - Srajan Ebaen)

Spesifikasjoner Verdier
Frekvensrespons 26Hz - 22kHz
Type BLAST Transmission Line using S2 bass loading
Impedanse 4 Ohm nominelt
Følsomhet 92dB
Diskant CDTIII cylindrical diaphragm transducer, 180º dispersion
Mellomtone/Bass Four 5.25” moving coil polymer damped carbon fibre
Vekt 15 Kg
Størrelse Height 35” x Width 7” x Depth 14”
Pris 33 895,-Nok

Norsk Audio Teknikk AS

Adresse:
Ullevålsveien 13
0165 Oslo

Telefon:
22 20 00 95

Mail:
Morten@Norskaudioteknikk.no

Fax:
22 20 66 45

Norsk Audio Teknikk AS