Anthony Gallo Acoustics

Anthony Gallo lager ikke ordinære høyttalere i stedet utvikler han høyttalere som ikke har form av en firkantet trekasse, men sverger til kuler som eliminerer intern resonans og ekstern diffraksjon, to av de viktigste grunnene til forvrengning i vanlige høyttalerkasser.
Veldig enkelt - Anthony Gallo produserer verdens fineste små høyttaler systemer, hvor hver enkelt er utviklet for å bli integrerte i det interiøret du måtte ha. Du vil oppnå en ekspansiv lyd uten å fylle opp hele stuen med kasser, i store som små rom!
Anthony Gallo utviklet sin første høyttaler som 14 åring. Hans første kommersielt tilgjengelige produkt, Nucleus Reference, kom på markedet i 1994. Dette ble referansen i High-End klassen i USA.

Gallo A'Diva SE

Gallo A`Diva SE erstatter nå den utgåtte Ti modellene.
I forhold til Micro SE, så er A`Diva SE større og går dypere i frekvens som igjen gir en lavere delefrekvens på subben. Kan spille med et høyere lydnivå som bedre optimaliserer systemet til større rom.
Ved sammenlignet med Ti modellen så hører man med en gang oppgraderingen. Spiller med vesentlig bedre oppløsning, noe som spesielt høres på vokal og øvre frekvenser! For ikke å snakke om spredningsevnen. Nå kan man bevege seg rundt i rommet og få musikkopplevelsen uten at øvre frekvenser falle sammen!!
Alle SE modellene er bestykket med et nyutviklet flatt honycom membran for optimal spredning og doble ferrittmagneter istedenfor Neodyn magneter. Rett og slett for at Ferrittmagneter låter bedre. Det er også implanter OPT (Optimized Pulse Technologi) og patenterte S2 dempematerialet som tidligere kun har vært benyttet i Referanse serien. Dette til sammen gjør den nye A`Diva SE til en unik micro høyttaler!
Alle A`Diva SE kan benyttes med veggfester, gulvstativer, innfelling eller bordstativer


"The Anthony Gallo Acoustics' Micro SE and A'Diva SE are, pound for pound, the best sounding miniature speakers I've heard to date. They redefine the performance standard for very small speakers."
- Steve Guttenberg. cnet.com

"These speakers are the best I have heard in the Micro class. If a small, affordable, low visibility speaker is your desire, this high resolution gem is a perfect choice."
-Tim Hart, AudioVideo Revolution

Spesifikasjoner Verdier
Frekvensrespons 80Hz- 22Kz på vegg
100Hz- 22Kz på stand
Impedanse 4 Ohm nominelt
Følsomhet 85 dB
Power handling 60 watts
Elementer 7,6 cm
Vekt 0,9 kg
Størrelse 12,7 cm diameter
Pris 4.050,- pr. stk (Hvit eller sort)
4.500,- pr stk rustfritt stål

 

Norsk Audio Teknikk AS

Adresse:
Ullevålsveien 13
0165 Oslo

Telefon:
22 20 00 95

Mail:
Morten@Norskaudioteknikk.no

Fax:
22 20 66 45

Norsk Audio Teknikk AS