Geneva

Geneva Lab, som holder til i Sveits, er kjent for sitt enkle, men sofistikerte design. Geneva Lab blir lovprist av en rekke eksperter (innen industridesign, mote og avansert teknologi) som anser produktene for å være en perfekt balanse av ytelse, enkelhet, stil og bærekraftighet.

Geneva WorldRadio DAB+

Bluetooth, FM, DAB/DAB+, Vekkeklokke, Høyttalere, Forsterker. All-in-One.

Med WorldRadio DAB+, har Geneva tatt innersvingen på alt vi forbinder med begrepet reiseradio. Glem lange og korte bølger. Populære radiokanaler finnes i dag på FM og DAB. Nisje- og internasjonale kanaler sendes over internett. Denne teknologien, og mere til, er lett tilgjengelig med den batteridrevne WordRadio DAB+.
I tillegg til komplett tilgang til alle nasjonale- og internasjonale radiokanaler, kan man enkelt koble til Bluetooth som gjør det mulig å overføre musikk trådløst fra alle smartmobiler og nettbrett. Bluetooth gir deg også muligheten til å streame alle radiokanaler som er tilgjengelige på internett.

Geneva WorldRadio DAB+ har en lydkvalitet av ypperste klasse. Radioen har farget skjerm med seks berøringsfelt for kildevalg (digitalt FM og DAB+ søk, Bluetooth) samt valg av bass/diskantjustering og alarminnstilling. Andre lydkilder kan kobles til via aux-inngang på baksiden. De oppladbare Litium Polymer batteriene sørger for mer enn fem timer med spilletid i frakoblet modus.


Spesifikasjoner Pris
Digital FM radio med RDS og auto-søk funksjon  
DAB/DAB+ radio  
Dyp bass med dynamisk gjengivelse  
Digital klokke med alarm  
Høttaler system: 3“ fulltone element.  
Frekvens bredde: 70 Hz til 20kHz (-3dB)  
Lydforsterker: digitale og analoge forsterkere  
Bluetooth og Line-in avspilles med digital forsterker for optimal lydgjengivelse. FM båndet avspilles med analog forsterker for optimalt radio mottak.  
Pris 2.490,-Nok

 

Norsk Audio Teknikk AS

Adresse:
Ullevålsveien 13
0165 Oslo

Telefon:
22 20 00 95

Mail:
Morten@Norskaudioteknikk.no

Fax:
22 20 66 45

Norsk Audio Teknikk AS