PMC

P

MC ble grunnlagt i 1990 av Peter Thomas fra BBC og Adrian Loader. Kombinasjonen av kunnskap og en livslang lidenskap for musikken førte til produksjon av PMC første produkt - BB5-A - en aktiv studiomonitor. Dette designet ble snappet opp av BBC og Metropolis Mastering og er fortsatt en av verdens referanser innenfor dette markedet. Blant annet brukt av av Stevie Wonder i Wonderland Studio, Prince i Hospital HDTV, Broadcast London og for klassiske merker som Deutsche Grammophon, Decca og Harmonia Mundi.
PMC er en av svært få selskapene som har fått tildelt en Emmy ® for deres bidrag til fortreffelig innspillinger. Når vi snakker om film, ville det være lettere å liste opp storfilmer som ikke brukte PMC under prosessen, men la oss nevne noen: Titanic, Die Another Day, Spiderman og Pirates of the Caribbean og mange flere.
PMC sin designfilosofi er ganske enkel: ønske om å designe den ideelle høyttalerløsning med høyest mulig oppløsning uten farge og forvrengning. PCM mener en god høyttaler skal kunne videreformidle kunstnerens intensjoner og gi lytteren den ultimate lydopplevelsen.

PMC BB5 SE


BB5 SE er den største av alle tre-veis referanse monitorene til PMC, og har gjort seg fortjent til berømmelse i den profesjonell og audiophile verden. Det påstås blant annet at denne høyttaleren fikk Stevie Wonder til å danse av glede i kontrollrommet i hans eget Wonderland Studios.
Som med alle de store treveis monitorene, har BB5 SE et internt håndbygget 24 dB delefilter. Hver komponent har blitt håndplukket, matchet og møysommelig beregnet for optimal signal og strømføring. Bassenheten har et identisk design som den i MB2i, men i BB5 SE sitter et massive femten tommers element.

SE serien kombinerer de fineste tradisjonene fra britiske møbelsnekkere og cutting-edge akustisk forskning og utvikling. Musikkelskere kan nyte enda større grad av musikalitet mens du beundrer det estetiske i disse Special Edition modellene. Det er enda stivere interne konstruksjoner, spredningsplater rundt elementene er forbedret, og stativene er spesialdesignet. Alle dette bidrar til et enda renere lydsignal.

Viste du at det ble brukt PMC høyttalere under innspilling, mastering eller remaster av disse artistene:
AbbA Adele, Alanis Morisette, Alison Moyet, Amy Winehouse, Bob Marley, Coldplay, Bjork, Annie Lenox, David Bowie, Dido, Elton John, Florence + the Machine, Frankie Goes to Hollywood, Faithless , Gabrielle, Iggy Pop, Iron Maiden, James Morrison, Lana Del Rey, Michael Buble, Noel Gallagher, Sugarbabes , Van Morrison..

 

Spesifikasjoner Verdier
Effektiv ATL lengde 4m 13ft
Frekvensområde 20 - 25 000 Hz
Impedans 4 Ohm
Anbefalt effekt 500 - 1200Watt
Følsomhet 91 db
Delefrekvens 380Hz og 3.8kHz
Prinsipp 3 veis transmission-line
Størrelse (H) 1040mm x (W) 432mm x (D) 810mm (stand (H) 500mm x (W) 430mm x (D) 518mm + spikes)
Vekt 87 Kg
Pris 276.000,- Nok med stativer.

Norsk Audio Teknikk AS

Adresse:
Ullevålsveien 13
0165 Oslo

Telefon:
22 20 00 95

Mail:
Morten@Norskaudioteknikk.no

Fax:
22 20 66 45

Norsk Audio Teknikk AS