PMC

P

MC ble grunnlagt i 1990 av Peter Thomas fra BBC og Adrian Loader. Kombinasjonen av kunnskap og en livslang lidenskap for musikken førte til produksjon av PMC første produkt - BB5-A - en aktiv studiomonitor. Dette designet ble snappet opp av BBC og Metropolis Mastering og er fortsatt en av verdens referanser innenfor dette markedet. Blant annet brukt av av Stevie Wonder i Wonderland Studio, Prince i Hospital HDTV, Broadcast London og for klassiske merker som Deutsche Grammophon, Decca og Harmonia Mundi.
PMC er en av svært få selskapene som har fått tildelt en Emmy ® for deres bidrag til fortreffelig innspillinger. Når vi snakker om film, ville det være lettere å liste opp storfilmer som ikke brukte PMC under prosessen, men la oss nevne noen: Titanic, Die Another Day, Spiderman og Pirates of the Caribbean og mange flere. PMC sin designfilosofi er ganske enkel, ønske om å designe den ideelle høyttaler løsning med høyest mulig oppløsning uten farge og forvrengning. PCM mener en god høyttaler skal kunne videreformidle kunstnerens intensjoner og gi lytteren den ultimate lydopplevelsen.

PMC Twenty 26

Twenty.26 har de samme trekkene som sine søsken i twenty serien - finesse, delikatesse og musikalitet - men med en ekstra evne til å formidle store dynamiske utslag og gi deg en sjelden musikalsk forestilling, selv i store rom. Det første du legger merke til med Twenty.26 og PMC høyttalere generelt, er dens balanserte lydbilde, ingenting som stikker frem. Twenty.26 har ingen preferanser, men tar alle musikalske stiler på strak arm, og leverer det største nivået av klarhet i tjue serien, kanskje blant alle høyttalere i denne prisklassen.

"Used in studios around the world, owned by some of the biggest musicians around, PMC offer something for everyone. So why not pop into HiFi Lounge to hear these amazing speakers for yourself." 
-HiFi Lounge


Spesifikasjoner Verdier
Frekvensområde 27 - 25 000 Hz
Impedans 8 Ohm
Anbefalt effekt 50-300Watt
Følsomhet 86 db
Delefrekvens 380 Hz og 3,8kHz
Prinsipp 3 veis transmission-line
Størrelse H 1062mm (+25mm spikes) W 190mm D 439mm
Vekt 22,5 Kg
Pris 59.990,- Nok
Tillegg 4.000,- Nok for Diamond BlackNorsk Audio Teknikk AS

Adresse:
Ullevålsveien 13
0165 Oslo

Telefon:
22 20 00 95

Mail:
Morten@Norskaudioteknikk.no

Fax:
22 20 66 45

Norsk Audio Teknikk AS