BLADELIUS SAGA MKII

Software i Bladelius Saga gjør det mulig å matche alle innganger til samme gain-nivå, de kan i tillegg navngis etter eget ønske. De doblebalanserte utgangene er iideelle til å drive monsterforsterkerenn Beowulf, men også Ymer er en perfekt match. Strømforsyning i Saga er større enn hva som er normalt i mange effektforsterkere, – men her er det altså brukt i en forforsterker !
Forforsterkeren Saga er også noe for seg selv.
- Lyd & Bilde

…och kan förändra din syn på hifi för alltid
- Ljud & Bild

Musikken presenteres med et gigantisk og åpent lydbilde
- VG

Omtaler av Saga

Forsterkersettet Saga og Ymer fra svenske Bladelius er noe av det ypperste som kan handles om du har 156 000 kroner å bruke på forsterkerkraft.
– Lyd & Bilde

Urnordisk gudakraft
Om du inte har råd med den här förstärkarkombination bör du kanske inte provlyssna. Du kan ångra dig. Bladelius kombinerar slagkraftigheten från Tors hammare med Frejas prakt, och kan förändra din syn på hifi för alltid.
– Ljud & Bild

Musikken presenteres med et gigantisk og åpent lydbilde, hvor sangstemmer og instrumenter får all nødvendig plass for å trekke lytteren inn i et magisk rom. Her er det masse luft, en guddommelig slagkraft og en stemmegjengivelse som kun finnes i denne klassen.
– VG

Specifications SAGA
Distortion < 0.01%
Bandwidth dc-200KHz
Input impedance 20KΩ
Inputs
  • 3 pairs balanced
  • 6 pairs single-ended
Outputs
  • 2 pairs balanced
  • 2 pairs single-ended
  • 1 tape out
Torodial transformer 300VA