Cayin CS-845A
Cayin CS-845A
Cayin CS-845A
Cayin CS-845A
Cayin CS-845A

CAYIN CS-845A

Når nye single-ended Class-A forsterkeren Cayin CS-845A kom på markedet omdefinerte den hva 845 rør er i stand til å yte.
Omhyggelig utformet, hard-wired intern kabling med tykke sølvbelagte signalkabler, flyttes virkelig grensene for reproduksjonskvalitet for rørforsterkere enda lenger mot det ultimate High-End nivå. CS-845A har virkelig flyttet grensene spesielt med tanke på pris kvalitet.
Forsyningsspenning kommer ifra en over-dimensjonert toroidal transformator, med en soft start som sikrer god beskyttelse av transformatorer, rør og andre komponenter.
De valgte rørene er av høy kvalitet: alle er håndplukket og matchet individuelt til hver enkelt forsterker. Når det gjelder pre rørene, så er høy kvalitets 300B og som spenningsforsterkning brukes de klassiske WE6SN7 alle med porselen-sokler. Denne kombinasjonen garanterer homogen musikkgjengivelse i kombinasjon med høyest mulige oppløsningen.
For individuell lydinnstilling som passer dine personlige behov, gir den negative tilbakekoblingen justeringen muligheten mellom 0 dB NFB (negativ tilbakekobling) og -3 dB NFB mulighet for den perfekte innstilling for den kresne lytter, og dermed gir CS-845A en støyfri-åpenhet og balansert lyd på 300B, og dette passer perfekt ved å tilby en justerbar dempingsfaktor til de respektive høyttalere for å oppnå den absolutte kontroll og tonale karakteren å være virkelig i høyeste klasse!
Et annet eksempel på det omfattende og detaljerte arbeidet som utføres av Cayin-ingeniører, kan ses av de lett tilgjengelige plasseringene av potensiometre for brum-justering som sikrer at forsterkeren er støyfri til enhver høyttaler som ligger beleilig på toppanelet. Det samme gjelder for bias innstillingen med avlesning via den integrerte Bias Meter.
Alle funksjoner, inkludert tilpasning av tilbakekoblingen, kan styres via fjernkontrollen. For volumkontrollen bruker Cayin et høy- kvalitetsinnkapslet japansk ALPS potensiometer med muligheten til å aktivisere preamp-inngang for bruk av CS-845A som en ren effektforsterker.
24 W med Pure Class A SE effekt leveres via et utsøkt sett med gullbelagte høyttalerterminaler.
Power Output 24W+24W Singel-End Class A
Frequency Response10Hz~26kHz (-3dB)
THD 0,3%(1kHz)
Power Supply Custom made Torroidal
S/N Ratio 90db
Input Sensitivity 300mV (Integrated) 1000mV (Pre-In)
Dimension 420 × 389 × 240 mm(W×D×H)
Net Weight 37kg
Output Impedance 4Ω,8Ω
Input Impedance 100KΩ
Tube 2 x WE6SN7, 2 x 300B, 2 x 84
Input Terminals Line 1, Line 2, Line 3, Pre-In, Pre-Out