ELAC AIR-X

Ingen kabler, du kan sette høyttaleren hvor du vil, men til tross for dette, med ELAC AIR-X systemet er høyttalerne alltid tilkoblet. Alle detaljer og musikalitet er til stede, ingen kompromisser i forhold til en kablede høyttalere. «No cable is better that any cable?».
Hva gjør ELAC AIR-X systemet så spesielt?
Med ELAC AIR-X systemet får du et fullt aktivt trådløst høyttalersystem som gjør det mulig å overføre musikk til dine høyttalere trådløst med 48 kHz / 24 Bit (bedre enn CD-kvalitet!).
I tillegg til tilkoblinger for TV, CD / DVD eller Blu-ray-spillere, radioer eller (bærbare) PC som tilbys av AIR-X BASE-senderen er en AIR-X høyttaler også ideelt for semi-profesjonell eller profesjonell bruk (for eksempel som en innspillings monitor eller studio monitor på en miksepult) – i dette tilfellet, uten AIR-X BASE.
Takket være det kompakte designet, kan en fullt aktiv ELAC AIR-X høyttaler brukes der høykvalitets lyd kreves i små/mellomstore rom, uten behov for en ekstra forsterker. Air-X serien kan selvfølgelig brukes som en vanlig aktiv høyttaler med kabler og uten den eksterne basen.
BASEN fungerer som den sentrale styreenheten for AIR-X system og kan koble sammen et nesten ubegrenset antall AIR-X høyttalere. Den kan overføre opp til fire signaler til tre forskjellige soner. Med mulighet for å koble opp til tre BASE stasjoner i et system, er mulighetene uendelige.