ELAC Carina CC 241.4

ELAC Carina CC241.4 er tilgjengelig nå! Med et klassisk, enkelt, men slående utseende. Med et lydbilde du kan forvente av et Andrew Jones design. Den nye Carina CC241.4 matcher visuell eleganse med bemerkelsesverdig lyd for å gi deg det som lover til å bli en ny klassiker i ELACs lineup. Friskt utseende, frisk lyd, med Carina vil ELAC sitt klasseledende omdømme bli ytterligere forsterket.

JET tweeter

JET 5 diskanten brukes i mange modeller i ELAC sine høyttalerserier og leverer ekte high-end lyd. Denne høyfrekvente driveren begeistrer med sin lynraske respons og brede dynamiske rekkevidde, og tilbyr minimal forvrengning, stor takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonelle diskanter. ELAC JET-diskanten er en av de mest legendariske diskanten i bransjen og har vunnet internasjonal ros med sitt transparente og uanstrengte lydbilde.

Woofer

Wooferen har en unik buet design som utvider høyfrekvensresponsen for å gi bedre integrasjon med Jet-diskanten. Dette designet kaller ELAC for «compound curvature cone» og er utviklet for å ha kontroll på når den bryter opp og flytte dette langt utenfor elementets arbeidsområde.

Bassport

For en mer fleksibel plassering av høyttalerne og for å minimere ventilasjonsstøy, peker bassrefleksporten i Carina serien ned mot gulvet, og kommer ut fra bunnen av høyttalerkabinettet. Dette muliggjør at høyttalerne kan plasseres nærmere bakvegg.

Type: 3-way Vented box
Woofer: 1 x Aluminum cone 5-1/4″
Midrange: 1 x Aluminum Cone 5-1/4″
Tweeter: JET folded ribbon
Crossover frequency: 100Hz / 3kHz
Frequency range (IEC 268-5): 50Hz – 30kHz
Sensitivity: 87dB/2.83V/1m
Recommended amplifier power: 30 to 200 wpc
Peak power handling: 120W
Nominal | Minimum impedance: 6 Ohm / 4.8 Ohm
Finishes: Satin Black, Satin White
Net Weight (each): 22.44 lbs
Dimensions (HxWxD): 08.34 x 24.41 x 7.79