ELAC DEBUT 2.0 B5.2

Lyd & Bilde kåret Debut B5 til Årets Høyttaler og skrev «jeg måtte nesten klype meg litt i armen«.
Forbedring på denne prisbelønte forgjenger var altså ingen enkel oppgave, men Debut 2.0 B5.2 setter en enda høyere standard og gir ytelse omvendt proporsjonal med størrelsen. Vi slutter aldri å undres over lydkvaliteten av disse bokhyllehøyttalere, lydkvalitet som langt overgår hva som er rimelig å forvente av en høyttaler av denne størrelsen. B5.2 vil være et like godt valg enten i et hjemmekinoanlegg eller i et rent stereo oppsett.

Alt er forbedret.

Alt i Debut 2.0 serien har blitt forbedret i forhold til den opprinnelige Debut serien. Det er utviklet nye elementer som gir større nøyaktighet, og nye kabinetter for enda høyere oppløsning og mindre resonanser.

Nytt diskant element.

Ny silke-dome diskant med respons opp til 35.000 Hz sikrer bedre gjengivelse av høye frekvenser. Ny bølgeleder med bedre spredningskontroll og mindre diffraksjon.

Ny vevd Aramid-fiber mellomtone/bass elementer.

Den reviderte formen av aramid-kjeglen gir større stivhet og demping, langt bedre enn polypropylen eller papir. Den ekstra styrken gir mer fleksibilitet i design og oppnår en jevnere og utvidet lavfrekvensrespons.

Nye kabinetter gir enklere plassering.

Tykkere MDF-kabinetter med svart ask vinylfinish og internt forbedret avstivning som reduserer kabinettvibrasjonene som forårsaker uønsket farging. Bassporten er flyttet til fronten av kabinettene og forenkler plasseringen ved at høyttalerne kan stilles mot vegg eller i bokhylle uten å kompromittere ytelsen.

SPEAKER TYPE: 2-way, bass reflex
FREQUENCY RESPONSE: 46 to 35,000 Hz
NOMINAL IMPEDANCE:6 Ω
SENSITIVITY: 86 dB at 2.83 v/1m
CROSSOVER FREQUENCY: 2,200 Hz
MAXIMUM POWER INPUT: 120 Watts
TWEETER: 1-inch cloth dome
WOOFER: 5.25-inch woven aramid-fiber cone with oversized magnet and vented pole piece
CABINET: CARB2 rated MDF
CABINET FINISH: Black Ash vinyl
PORT: Dual flared
BINDING POSTS: 5-way metal
WIDTH: 7.09 in / 180 mm
HEIGHT: 13.43 in / 341 mm
DEPTH: 9.21 in / 234 mm
WEIGHT: 13.0 lb / 5.9 kb