ELAC DEBUT S10EQ

Liker du bass? Avansert Bluetooth® kontroll og Auto EQ lar deg betjene Debut S10EQ fra din smarttelefon. En 10-tommers bass driver, drevet av en 400-watt * BASH forsterker og forsterkes av en 10-tommers passiv radiator, skaper fantastiske lave frekvenser og en fantastisk følelse av realisme.

Subwoofer med App-kontroll

Bare koble til din iPhone, iPad eller Android-enhet med de nye Elac subwooferne og juster lyden til dine preferanser. ELAC appen kan lastes ned gratis. En smart og spesielt for Elac systemet er at det er ingen kompliserte nettverkstilkoblinger nødvendige siden subwooferen og din mobil enhet kommunisere direkte via BLE (Bluetooth Low Energy).[/column] For deg som bruker betyr dette at du slipper innviklede justeringer på baksiden av subwooferen. For eksempel hvis du ønsker mer bass for en filmkveld, eller hvis du vil unngå forstyrre naboene sent på kveld/natt. Fire forhåndsinnstilte moduser kan velges ved et trykke : Normal, Musikk, Kino, og Night. De som ønsker å utforske mulighetene ved appen sitt kontrollsystem vil oppdage ekte pro-audio alternativer som en parametrisk equalizer, justere lav-pass filter, og individuell innstillinger for strømsparende auto-on funksjon.

Kalibreringsfunksjon.

Men kanskje det mest spennende alternativet er kalibreringsfunksjon, som bruker mikrofonen på smarttelefonen å lytter til volumet, frekvensrespons og lyd refleksjoner i rommet før den automatisk optimaliserer lyden av din ELAC subwoofer!

Speaker type: Powered subwoofer with passive radiator
Woofer: 1 x 10-inch high-excursion doped paper cone
Passive radiator: 1 x 10-inch high-excursion doped paper cone
Frequency response: 28 to 150 Hz
Crossover frequency: 50 to 150 Hz, continuously adjustable
Amplifier Type: BASH-Tracking
Maximum amplifier power: 400 Watts peak / 200 Watts RMS
Standby power consumption: 0.5 Watt
Inputs: LFE RCA
Cabinet finish: Black brushed vinyl
Accessories included: AC power cable
Height: 13.5 in / 343 mm
Width: 13.5 in / 343 mm
Depth: 13.5 in / 343 mm
Net weight: 31.1 lb / 14.1 kg

Generell prisliste for Norsk Audioteknikk

 

Generell prisliste