ELAC Uni-Fi 2.0 UC52

UC52 sitt konsentriske element gir den perfekte løsningen for en overbevisende hjemmekino opplevelse. UC52 bruker de samme fremragende elementene og teknologier som de andre modellene i Uni-fi 2.0 serien.

Senter for oppmerksomhet

UC52 sitt konsentriske element gir den perfekte løsningen for en overbevisende hjemmekino opplevelse. UC52 bruker de samme fremragende elementene og teknologier som de andre modellene i Uni-fi 2.0 serien. Uni-Fi 2.0 forbedrer den kritikerroste Uni-Fi-serien og inneholder mange endringer som løfter ytelsen utover originalene og utover hva du kan forvente i dette prissegmentet. Senterkanalen er den mest kritiske høyttaleren i et hjemmekino oppsett, og UC52 med sitt kompakte 3-veis bassrefleks system leverer en matchet sonisk signatur.

 

Et konsentrisk design.

Et konsentrisk design kombinerer en diskant og en mellomtone membran innenfor en enkelt stemmespole, og leverer en meget sammenhengende og nøyaktig gjengivelse gjennom hele diskant og mellomtonens frekvensområde. På grunn av høy pris blir konsentriske elementer tradisjonelt benyttet bare i de dyreste høyttalerne på markedet. I Uni-Fi 2.0 hører du finessen fra en 1-tommers soft-dome og den harmoniske nøyaktigheten av en stiv 4 tommers aluminium mellomtone kjegle spille sammen i en symfoni av sonisk perfeksjon.

Speaker type: 3-way, bass reflex
Tweeter:  1 x 1-inch soft dome, concentrically mounted
Midrange: 1 x 4-inch aluminum cone
Woofer:  2 x 5.25-inch aluminum cone
Crossover frequency:  200 / 2,000 Hz
Frequency response:  48 to 35,000 Hz
Sensitivity:  85 dB at 2.83 v/1m
Recommended amplifier power: 40 to 140 wpc
Peak power handling:  140 wpc
Nominal impedance:  6 Ω
Binding posts:  5-way custom
Magnetic shielding: No
Cabinet finishes:  Black ash vinyl
Accessories included: Fabric grille
Height:  18,5 cm
Width: 62,0 cm
Depth:  27,5 cm