ELAC VARRO PS350-BK

ELAC Varro Premium Subwoofers

Med avanserte funksjoner som BASH forsterkning, Advanced App kontroll og ELAC´s revolusjonerende Auto EQ-system. Den nye Premium-serien er den perfekte løsningen for å fullføre hjemmets hjemmekino eller rent musikkoppsett.
Et stort problem med subwoofere er plassering. Som pionerene innen APP driver subwoofere, kommer alle 7 modellene med Elac´s Auto EQ-teknologi, noe som gir en større grad av plasseringsfrihet.

DSP (Digital Signal Processor) – En dobbel 28-bits DSP med en 147mHz master klokkefrekvens brukes til å behandle lydsignaler med høy nøyaktighet og minimum latens.

Behandlet papirkjegle – Disse nye basshøyttalere med høy ekskursjon bruker en lett papirkjegle som har blitt behandlet for å øke stivheten og redusere eventuelle påvirkninger forårsaket av temperatur- eller fuktighetsendringer.

Talespoler med stor diameter – Alle tre subwoofere i Premium-serien har en stor 2-tommers talespole for økt effekthåndtering og termisk styring, noe som resulterer i høyere effekt.

Auto Room EQ – Det kan være vanskelig å finne det perfekte stedet å plassere en subwoofer, eller bare ikke visuelt tiltalende. Ved å bruke Elac´s nye Sub Control 3.0-app og smarttelefon mikrofonen, vil subwooferen optimalisere rom-EQ automatisk, noe som gir større fleksibilitet i plassering uten å ofre ytelsen.
Prinsippet til ELACs Auto EQ er å fjerne effekten av rom ved å gjøre en nærfeltmåling og sammenligne den med en fjern feltmåling (lytteposisjon).

BASH-forsterker – Denne nye forsterkeren bruker en modulert strømforsyning med svitsjemodus knyttet til en konvensjonell klasse AB-forsterker. Ved å «switche» mer enn 400 000 ganger per sekund sporer forsyningen det innkommende lydsignalet og sikrer at Class AB-forsterkeren får bare den spenningen som er nødvendig for å takle dagens dynamiske film- og musikkinnhold.

Avansert APP-kontroll – Elac har fjernet alle tradisjonelle analoge kontroller, og de nye Premium Series subwoofere har deres avanserte digitale kontrollsystem. Bare last ned ELAC Sub Control 3.0-appen for din Android- eller iOS-telefon eller nettbrett, og du har full kontroll over flere subwoofere fra sofaen din.

Speaker type: Bass Reflex
Woofer 12″ Treated paper
Frequency response 24Hz to 150Hz (Anechoic)
21Hz to 150Hz (In-Room)
Maximum Output Level, SPL dB/1m anechoic 108 dB
Low Pass Crossover 40Hz to 150Hz
Amplifier Power 350/700 Watt
App Controlled (BLE) iOS and Android
Amplifier Topology BASH
Standby Power Consumption < 0,5 Watt
Input RCA Line Level
Data Connection USB (Firmware Update)
Ethernet Third-Party Control
  356 mm
Cabinet Finish Black Vinyl
Included Accessories Grille
AC Power Cord
Spikes
Dimensions (H x W x D) 437 mm x 416 mm x 418 mm
Vekt 21,8 kg