ELAC VARRO RS700-SB

Powerful. Bold. Dynamic
Denne subwooferen er laget med nøye utvalgte materialer, og er konstruert for bemerkelsesverdig lydkvalitet og utmerket holdbarhet. Et stilig og moderne design gjør det til et vakkert tillegg til ethvert hjem. Gjør deg klar til å oppleve musikk og filmer som aldri før!

DSP (Digital Signal Processor) – En dobbel 28-bits DSP med en 147mHz master klokkefrekvens brukes til å behandle lydsignaler med høy nøyaktighet og minimum latens.

Hex-teknologi – Tillater et veldig lineært forhold mellom påført kraft og resulterende forskyvning i begge retninger. Dette sikrer høy kvalitet på gjengivelse av det innspilte signalet med lav forvrengning selv ved høye volum.

Aluminium Sandwich Woofer – Disse nye høyekskursive basshøyttalerne bruker en stiv og lett aluminiumkjegle som er klemt mellom to behandlede papirkjegler ved hjelp av en unik limeprosess. Denne metoden beholder fordelene til cellulosekjegler med stivheten til aluminium og tillater eksepsjonelt lange utslag for bedre håndtering av høye signalnivåer og lave bassfrekvenser.

Talespoler med stor diameter – Begge subwooferne i referanseserien har en stor 2,5″ talespole for økt effekthåndtering og termisk styring som resulterer i høyere effekt og lydtrykk.

Auto Room EQ – Det kan være vanskelig å finne det perfekte stedet å plassere en subwoofer, eller bare ikke visuelt tiltalende. Ved å bruke Elac´s nye Sub Control 3.0-app og smarttelefon mikrofonen, vil subwooferen optimalisere rom-EQ automatisk, noe som gir større fleksibilitet i plassering uten å ofre ytelsen. Prinsippet til ELACs Auto EQ er å fjerne effekten av rom ved å gjøre en nærfeltmåling og sammenligne den med en fjern feltmåling (lytteposisjon).

BASH-forsterker – Denne nye forsterkeren bruker en modulert strømforsyning med svitsjemodus knyttet til en konvensjonell klasse AB-forsterker. Ved å «switche» mer enn 400 000 ganger per sekund sporer forsyningen det innkommende lydsignalet og sikrer at Class AB-forsterkeren får bare den spenningen som er nødvendig for å takle dagens dynamiske film- og musikkinnhold.

Avansert APP-kontroll – Elac har fjernet alle tradisjonelle analoge kontroller, og de nye Premium Series subwoofere har deres avanserte digitale kontrollsystem. Bare last ned ELAC Sub Control 3.0-appen for din Android- eller iOS-telefon eller nettbrett, og du har full kontroll over flere subwoofere fra sofaen din.

Speaker type: Sealed
Woofer 12” HEX Surround
Frequency response 17Hz to 150Hz (Anechoic)
14Hz to 150Hz (In-Room)
Maximum Output Level, SPL dB/1m anechoic 111 dB
Low Pass Crossover 40Hz to 150Hz
Amplifier Power 700/1400 Watt
App Controlled (BLE) iOS and Android
Amplifier Topology BASH
Standby Power Consumption < 2 Watt
Input RCA Line Level
Speaker Level
Data Connection USB (Firmware Update)
Ethernet Third-Party Control
Cabinet Finish Satin Black
Included Accessories Grille
AC Power Cord
Spikes
Dimensions (H x W x D) 437 mm x 416 mm x 418 mm
Vekt 25,3 kg