ELAC VELA 2.0

Designet til VELA 2.0-serien kan best beskrives som elegant og stilig. Bruken av avrundede former i stedet for skarpe 90° vinkler bidrar til et flere akustiske fordeler. Den buede fronten minimerer lydbølgerefleksjoner, og den doble buede nedad pekende bassrefleksporten er sømløst integrert i aluminiums basen for både funksjonalitet og estetikk. Som et ekstra alternativ kan runde eller rektangulære magnetiske metallgitter legges til for å dekke høyttalerchassiset.

JET6! Oppgradering av den vakreste bånddiskanten
Siden den opprinnelige introduksjonen i 1995 har ELAC kontinuerlig søkt etter innovasjoner for å forbedre JET-bånddiskanten. I 2023 kommer ELAC ut med JET 6, den femte generasjonen av denne bånddiskanten. Et helt nytt layout av aluminiumsfoliebaner og frontplate er utviklet for JET 6, noe som resulterer i en forbedret lineær respons i frekvensområdet, mindre forvrengning og lavere resonansfrekvens. Denne siste forbedringen gir betydelige fordeler ved å optimalisere delefilteret mellom bånddiskanten og basshøyttaleren.

Basshøyttaleren – et lite mesterverk
VELA-høyttalerne har en helt ny basshøyttaler som er spesielt utviklet for overlegen mellom- og lavfrekvens gjengivelse. Denne innovative ELAC eksklusive AS-XR sandwich-membraner (sandwich laget av papir/aluminium) har blitt ytterligere optimalisert for å levere uovertruffen «høyenergi» transient reproduksjon og dynamikk. Denne kraftige basshøyttaleren garanterer en naturlig og gjennomsiktig gjengivelse av mellomtonen og leverer også en eksepsjonelt musikalsk bassrespons.