MAGNEPAN LRS

magnepan lrs

Magnepan LRS er Magnepan sin nyeste og minste modell.

Mange har sikkert hørt/lest om den nyeste modellen til Magnepan, LRS som har overrasket både kunder og journalister rundt om i verden hvor billig smaken av virkelig «High-End» lyd kan bli.
Grunnen til denne lave prisen er at Magnepan har senket prisen så mye at det ikke er rom for forhandlere, men kun selges direkte ifra distributører rundt om i verden for å holde prisen nede.

Grunnen til dette stuntet ifra Magnepan er at inngangsbilletten til Magnepan lyden skal være så lav at det fleste har råd til å kjøpe et par og da få oppleve ekte Magnepan lyd og at fristelsen vil bli stor til å oppgradere til større modeller😊
Om man ønsker å oppgradere til en større Magnepan modell så er det en innbytte ordning på LRS (viktig og beholde original emballasjen) så slipper man å selge dem selv ved oppgradering.

De flate Magnepan LRS lyder ikke som noe du har hørt før, og vil få haka til å glippe etter bare to takter.

Lyd & Bilde

Omtaler av Magnepan LRS

Magnepan LRS er en uvanlig høyttaler på alle måter. Lykkes man med å få dem til å fungere godt i rommet, får man noen musikalske opplevelser som er vanskelig å finne maken til i denne prisklassen. La gå, de spiller ikke så høyt, ei heller dypt, men musikken lyder vektløst, fokusert og så naturlig at det er vanskelig å bli like forelsket i kassehøyttalere etterpå. Legg til en liten sub, og du har et fullverdig anlegg som banker på døren til high-end, uten å ha bruket obskøne mengder med penger.
– Lyd & Bilde

Does Magnepan’s new LRS loudspeaker «make everything else sound like it is coming out of a cereal box»? Maybe. It definitely sounds boxless. And surely its levels of microscopic detail, accurate timbre, and pure-water transparency are unprecedented
-Stereophile

Magnepan breaks the affordable sound quality barrier with its LRS speakers
-Steve Guttenberg

Description: 2-Way / Quasi-Ribbon

Freq. Resp: 50 – 20 kHz

Sensitivity: 86dB / 500Hz / 2.83v

Impedance: 4 Ohm

Dimensions: 14.5 x 48 x 1 inch

Available in natural or black solid oak, dark cherry trim with off-white, grey or black fabric.