ISOACOUSTICS

IsoAcoustics Inc. har produsert og distribuert prisvinnende isolasjonsprodukter for lydindustrien siden 2012. På denne relativt korte tiden har IsoAcoustics vokst raskt og selger nå i over 70 land. Basert på patenterte design, har IsoAcoustics utviklet produkter for profesjonelt lyd- og hjemmestudio, og ikke minst for HiFi- og forbrukermarkedet.

Den patenterte IsoAcoustics-teknologien er basert på mange års erfaring innen design og konstruksjon av radio og TV-studioer. IsoAcoustics ble grunnlagt av Dave Morrison, som var tett involvert i planlegging og bygging av radio- og fjernsynsstudioer i Canadian Broadcasting Corporation i nærmere 20 år. Dave Morrison var en del av designteamet som møtte utfordringene med å bygge verdens største multimediasenter i Toronto: over 1,72 millioner kvadratmeter, med innspillingsstudioer for drama, musikk og kammerensembler, spesialeffekter, radio- og TV-show.

Installing the GAIA isolators on my KEF Blades gave the biggest improvement in sound I have ever heard..

- VPI Industries

Isolasjonsløsninger tilgjengelig for en rekke installasjoner. Tillater musikkentusiaster å oppleve et høyere nivå av klarhet og åpenhet. IsoAcoustics Home Audio-produkter kombinerer ekstraordinær akustisk ytelse med et elegant visuelt design.

Se våre ISO Acoustics produkter