BLADELIUS ASK

bladelius ask integrated

Bladelius Ask Integrated

Ask gjenoppstår med mye nytt

Bladelius har ikke ligget på latsiden etter at de presenterte sin hittil kraftigste integrerte forsterker Oden i 2020. Nå er forsterkeren Ask gjenopplivet med en rekke nye funksjoner.

Ask er i praksis en helt ny integrert forsterker med opsjoner som streamer/DAC og MM/MC phono-modul. Ask er fullbalansert og yter 2x220W i 8 Ohm med en massiv strømforsyning på hele 2000Va.
Bortsett fra utseendet er mange av designfunksjonene hentet fra Oden, blant annet effekttrinnet med en flertrinns lineær ultralav støyregulering. Ask er kompakt uten å gå på akkord med kvaliteten. Lydmessig er den nær Oden, men med litt mindre kraft.
I strømforsyningen benyttes en 2000Va audiograde transformator fra Noratel og massive kondensatorbanker med Slit foil elektrolytter. Dette gir en utgangseffekt på 2×220 watt ved 8 ohm, og den håndterer lett de de mest krevende høyttalerne på markedet.
Bladelius sverger til designfilosofien «enklere er bedre», og har redusert spenningsforsterkertrinnet til ett for kortest mulig signalvei. I likhet med Oden er Ask fullbalansert uten jord som referanse for høyest mulig ytelse. Inngangstrinnet er oppbygd med håndtilpassede JFET-transistorer som sikrer en svært lineær drift uansett musikknivå. Dette, kombinert med current feedback, gir en ekstremt rask og stabil ytelse.
Chassiset er laget av freste ikke-magnetiske materialer for lavest mulig elektromagnetiske felt og forbedret lydkvalitet. Designet og utformingen av alle komponentene har til hensikt å minimere påvirkning fra vibrasjoner. ASK er robust og stabil enhet med et stilrent skandinavisk design.

DAC

DAC-en til Ask har et enestående signal/støyforhold på mer enn 134dB. Som streamer håndterer den de fleste formater, som DSD 1024, MQA* Den streamer filer opp til 32 bit, 728 khz og har Tidal connect, Spotify connect, Qobuz og Roon. Alt dette administreres gjennom en ny nettbasert app slik at den kan styres gjennom hvilken enhet du måtte ønske. Dette gir mulighet for raske og enkle oppdateringer fra produsenten. Den kan også kontrolleres gjennom Tidal-appen.
Et egendefinert digitalt filter brukes i XMOS 216-brikke og har forskjellige brukervalgbare moduser, for å passe lytterens personlige preferanser.
DAC-en er satt opp i en balansert konfigurasjon, alle motstander er av 0,1 % metallfilmtype og kondensatorene for de analoge filtrene er av høykvalitets polypropylentype. DAC-en bruker også ultrastabile krystallklokkeoscillatorer med superlav fasestøy.
De analoge og digitale strømforsyningene er fullstendig atskilt, for å sikre at ingen digital støy kan nå den analoge forsterkerdelen.

Magi! Ren och skär magi!

Hifi & Musik

bladelius ask integrated

Amplifier
Power Output
2×220 W @ 8 Ohm
2×400 W  @ 4 Ohm
Rated Distortion
Less than 0.01 %

Signal-To-Noise Ratio
More than 125 dB
Frequency Response
1 Hz to 100 kHz, +0/-3 dB

Input Terminal
1 Pair of Balanced
3 Pair of Unbalanced
1 Pair of Loop Out
1 Pair of Pre Out
2 Pair of USB
1 Pair Phono MM/MC* optional

DAC (Optional)
2 Pair of USB type A
1 USB type B
Ethernet & WiFi
1 Pair of AES/EBU
2 Pair of Optical
2 Pair of SPDIF
Thd 0.0002%
Sn 134dB
Sampling frequency up to 32 bit @768kHz
Support for DSD to 1024

Streaming Capabilities
Tidal
Qobuz
Spotify
Roon
Bluetooth
Airplay

Ask integrert. Kr. 79.390.-

Ask integrert med Streamer/DAC. Kr 95.890.-

Tillegg for MM/MC phonomodul. Kr 8.490.-