BLADELIUS MIMER

Bladelius Mimer er en trådløs vegghengt forforsterker/mediaspiller.
Første high end produktet med WIMP HIFI Klient. High end fullbalansert forforsterker og mediaspiller. 100% Utviklet og produsert i Sverige.
Touch display.

Forforsterker:
Helt analog, full balansert forforsterkerdel med analog volumkontroll. Ingen digital volumregulering i noe trin. Buffring og reklokking av signalet for fjerning av jitter.

Strømforsyning:
Helt omgenerert nettdel som er ekstremt stille og er i prinsippet støyfritt. Innkommende 12vDC konverteres til AC og så tilbake til DC gjennom en påkostet konstruksjon, som gjør strømforsyningen i high end klasse når det gjelder redusering av støy!

Ekspansjon:
I fremtiden kan eksterne koblingsbokser monteres direkte i Mimer. Disse bokser kan gjerne skjules på gulvet, eller i skap osv. En koblingsboks vil bestå av for eksempel XLR innganger, XLR utganger, MM/MC RIAA og flere digitale muligheter. Koblingsbokser kan brukes til både analoge og digitale signaler med direktekontakt til hovedbussen.

Omtaler av Bladelius Mimer

Det er en fantastisk lekker spiller Bladelius har fått frem med sin Mimer. Den kan det meste, og da det er programvaren som styrer maskinen er det mulig å legge til nye funksjoner som kommer fra firmaet. Maskinvaremoduler i form av effektforsterker med mer er også på gang, liksom den savnede appen. Og når Mimer dessuten låter aldeles ypperlig er det ikke mye å klage på. Vil ha!
-Lyd & Bilde

2 pc Toslink input
2 pc spdif input
1 pc analog input
2 pc USB
1 USB togo
Analog input
Headphone out
Pre out
Ethernet
Wifi
Supports 32bit/384khz
Expansion port (future external boxes)
CD player optional
Plays from WIMP, Spotify, Nas, USB Etc