Gallo Acoustics Droplet

GALLO DROPLET

Gallo sine Droplet-anhengshøyttalere er en annen løsning en de fleste i-tak-høyttalere. Dette er løsningen på utfordringene med åpen arkitektur og høye tak, og en velkommen variant der personlighet, stil og farge er et argument. En løsning for de som stiller krav om ekte hi-fi kvalitetslyd i en innredningsvennlig form.

Gallo Droplet passer i hjemmet og i et bredt utvalg av miljøer fra salonger og spisestuer, til kjøkken og hjemmekinoer. Basert på Gallo sine anerkjente 4″og 5″ Micro og A’Diva høyttalere med og uovertruffen klarhet og spredning.
Droplet er tilgjengelig i fire varianter, hver med forskjellige attributter og varierende nivåer av akustisk ytelse som passer til budsjettet og installasjon.

Tilgjengelig i et utvalg av 11 lagerfarger og 9 forskjellige kabelfunksjoner, åpner Droplet en verden av interiørdesign muligheter. Og for det spesielle prosjektet kan Gallo sitt SPECTRUM-skreddersydde fargeservice matche hvilken som helst farge, enten fra Pantone eller RAL-fargesystemene eller til og med en fargeprøve av tapet.

Droplet A’Diva Weight 1795g
Droplet A’Diva SE Weight 1485g
Droplet Micro Weight 1175g
Droplet Micro SE Weight 1155g
Alle andre spesifikasjoner se hver enkelt enhet.