PMC IB2 SE

PMC IB2 SE er en tre veis referanse monitor. Dens signatur er en fenomenal dynamikk, oppløsning og gjennomsiktighet, som stammer fra et frontetventilert ATL ™ (Advanced Transmission Line) design.
Det opprinnelige målet hos PMC var å designe en treveis referansemonitor som skulle ha åpenhet og dynamikk som større høyttalere, men med et kompakt ytre. IB2 SE er godt forankret i de profesjonelle lydstudioer hvor den har blitt referansen for verdens ledende musikkprodusenter som inkluderer: Deutsche Grammophon, Kraftwerk, og JVC for å nevne noen.
Hver enkelt komponent testes og matches og loddes for hånd for å sikre de høyeste kvalitetsstandarder. Kun komponenter av høyeste kvalitet og vurdering kan gi rom for en slik enorm effekt og ubegrenset dynamisk rekkevidde som denne høyttaleren besetter.

Omtaler av PMC IB2 SE

«I was already very fond of the IB2i, but changing over to the IB2 SE made me fall in love all over again.
-HiFi Critic

Gubbevares! Med de voluminøse PMC-høyttalerne, er det som å få en stadionriggs lydtrykk paret med studiohøyttalernes presisjon. Det virker som det ikke er noen disiplin disse høyttalerne ikke behersker. Og så høyt som de kan spille – med en skikkelig forsterker som motor – bør man passe like godt på ørene som innvollene.

– Lyd & Bilde (Test av iB2i)

Viste du at det ble brukt PMC høyttalere under innspilling, mastering eller remaster av disse artistene: AbbA Adele, Alanis Morisette, Alison Moyet, Amy Winehouse, Bob Marley, Coldplay, Bjork, Annie Lenox, David Bowie, Dido, Elton John, Florence + the Machine, Frankie Goes to Hollywood, Faithless , Gabrielle, Iggy Pop, Iron Maiden, James Morrison, Lana Del Rey, Michael Buble, Noel Gallagher, Sugarbabes , Van Morrison.
Available Finishes: Walnut, Amarone, Oak, Jet Black
Crossover Frequency:380Hz – 3.8kHz
Dimensions:(H) 740mm x (W) 330mm x (D) 465mm (Stand (H) 486mm (+ 50mm spikes) x (W) 326mm x (D) 438mm)
Drive Units:LF – PMC 10” 250mm Carbon Fibre & Nomex™ Piston
HF – 27mm SONOLEX™ soft dome Ferrofluid cooled
MF – PMC75 SE – 75mm soft dome
Effective ATL™ Length:2.4m 8ft
Frequency Response:25Hz-25kHz
Impedance:4 Ohm nominal
Input Connectors:3 pairs 4mm sockets (tri-amp or tri-wire)
sensitivity:89dB 1w 1m
Weight:49kg (stand 13kg)

Generell prisliste for Norsk Audioteknikk

 

Generell prisliste