PMC Prodigy serie

PMC Prodigy serie

Med Prodigy-serien bringer PMC sin unike høyttalerteknologi ut til et enda bredere publikum. Både prodigy1 og prodigy5 er bygget over samme lest som de dyrere PMC-modellene, med høy oppløsning og troverdig musikkgjengivelse. Begge har det patenterte ATL bass-systemet som benyttes i øvrige PMC-høyttalere.

Den kompakte stativhøyttaleren prodigy1 og den gulvstående prodigy5 har samme 27 mm diskantelement og 130 mm basselement. Disse er resultatet av over 30 år med forskning, utvikling, måling og lytting for å oppnå en lydkvalitet nærmest mulig musikken som spilles inn. Målet har vært å bringe essensen av den opprinnelige fremføringen videre til lytteren.

Bassenheten er hentet fra PMC ci-serien, som har blitt referansen for Dolby Atmos-musikkmiksing rundt om i verden. Soft dome-diskanten er utviklet for PMC result6 studiomonitorer, og understreker PMCs filosofi «fra studio til hjemmebruk».

Prodigy er designet og bygget i Storbritannia. Begge modellene leverer oppløsning og bassdybde som tilsynelatende overskrider størrelsen. Høyttalerne i Prodigy-serien er enkle å drive, og klarer seg med moderat effekt både til stereo eller multikanal.

Se de enkelte modellene i Prodigy serien